Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit.

m

Σουβλάκια γαλοπούλας

20 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 260 γρ. γαλοπούλα σε κονσέρβα Nutri valley 
  • αλάτι 
  • πιπέρι 
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • 10 ντοματίνια, πολύχρωμα 
  • 3 φύλλα μαρουλιού 
  • 1 πίτα για σουβλάκι, λευκή ή ολικής 
  • ρόκα, τα φύλλα, για το σερβίρισμα 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σπάμε ελαφρώς σε κομμάτια την γαλοπούλα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα. 
  2. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, το μαρούλι και την πίτα σε κομμάτια 2 εκ. αντίστοιχα. 
  3. Καρφώνουμε εναλλάξ τα κομμάτια στα ξυλάκια για σουβλάκια και σερβίρουμε πάνω σε φύλλα ρόκας. 

Σουβλάκια γαλοπούλας

20 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 260 γρ. γαλοπούλα σε κονσέρβα Nutri valley 
  • αλάτι 
  • πιπέρι 
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο 
  • 10 ντοματίνια, πολύχρωμα 
  • 3 φύλλα μαρουλιού 
  • 1 πίτα για σουβλάκι, λευκή ή ολικής 
  • ρόκα, τα φύλλα, για το σερβίρισμα 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σπάμε ελαφρώς σε κομμάτια την γαλοπούλα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα. 
  2. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, το μαρούλι και την πίτα σε κομμάτια 2 εκ. αντίστοιχα. 
  3. Καρφώνουμε εναλλάξ τα κομμάτια στα ξυλάκια για σουβλάκια και σερβίρουμε πάνω σε φύλλα ρόκας. 
PDFΕΚΤΥΠΩΣΗ