Σουβλάκια γαλοπούλας
20 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 260 γρ. γαλοπούλα σε κονσέρβα Nutri valley
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 10 ντοματίνια, πολύχρωμα
- 3 φύλλα μαρουλιού
- 1 πίτα για σουβλάκι, λευκή ή ολικής
- ρόκα, τα φύλλα, για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σπάμε ελαφρώς σε κομμάτια την γαλοπούλα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
- Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, το μαρούλι και την πίτα σε κομμάτια 2 εκ. αντίστοιχα.
- Καρφώνουμε εναλλάξ τα κομμάτια στα ξυλάκια για σουβλάκια και σερβίρουμε πάνω σε φύλλα ρόκας.

Σουβλάκια γαλοπούλας
20 ΛΕΠΤΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 260 γρ. γαλοπούλα σε κονσέρβα Nutri valley
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 10 ντοματίνια, πολύχρωμα
- 3 φύλλα μαρουλιού
- 1 πίτα για σουβλάκι, λευκή ή ολικής
- ρόκα, τα φύλλα, για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σπάμε ελαφρώς σε κομμάτια την γαλοπούλα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
- Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, το μαρούλι και την πίτα σε κομμάτια 2 εκ. αντίστοιχα.
- Καρφώνουμε εναλλάξ τα κομμάτια στα ξυλάκια για σουβλάκια και σερβίρουμε πάνω σε φύλλα ρόκας.